Monday, August 20, 2018

"Kak, saya nak cuba Cozuma CC Cream ni tapiiiiii..."

"Kak, saya nak cuba Cozuma CC Cream ni tapiiiiii..."
Ye dik. Kak Vit faham 'tapi' awak tu.
Tapiiiiii awak risau. Takut,
tak sesuwai
tak serasi
tak habis pakai,
kan kan. Kak Vit faham. Tambah lagi kalau awak yang first time baru nak cuba.
Itu sebab Kak Vit senyum lebar ni. Sebab Kak Vit ada sesuatu nak offer kat awak sebenarnya.
Awak baca sampai habis tau.
Kak Vit ada buat TRIAL PEK Cozuma CC Cream ni. Khusus untuk adik kakak suwit yang nak try, nak rasa sesuwai ke tidak, baru first time nak guna.
Kak Vit dah borong bekas trial pek KHAS untuk awak tau.
Satu bekas tu 10ml. Kalau awak guna untuk daily use, in shaa Allah tahan 1-2 bulan. 😃
Dapatlah awak nak cantikkan wajah suwit awak setiap hari.
Adik kakak nak cuba? 
Sebekas HARGA JIMAT, siap FREE delivery sampai terus ke pintu hati uols.
PM Kak Vit lekaih.



Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Thursday, August 16, 2018

Nak mekap nampak flawless dan natural? Cozuma CC Cream boleh bantu

Petang semalam hantarkan Cozuma CC Cream pada adik ipar. Adik ipar nak cuba CC Cream ni since Kak Vit sendiri pun guna.
Bestlah CC Cream ni compare to brand lain. Yang ni rasa RINGAN, TAK MELEKIT, TAK BERMINYAK. Rasa macam tak pakai apa-apa kat muka pun ade. 😍
Kak Vit pun dah pernah try banyak brand. Ada yang jenis lepas pakai naik jerawat. 😔
Tapi Cozuma CC Cream ni lagi lama pakai lagi mesra dengan kulit kita. Rasa licin. Mekap pun tahan lama. 😃
Daaaan,
Asal gambar ni sebenarnya ialah selfie Kak Vit dengan adik ipar,
tapi tah macamane terselit seketul budak kecik kat situ. Ok. Takpelah. Tiberrr je dia menyelitkan. Kita kasi chaaaan. Hikhik.
Pastu bila Kak Vit check balik gallery, tenguk-tenguk gambo asal dah kena crop! 😂
Ya ampuuuun. Elok pulak si kecik ni crop tinggalkan gambar dia berdua dengan adik ipar Kak Vit.
Hamboi hamboi hamboiiii,
Takpe, Ummi tutup sikit muka dia dengan love beso tu. Haa rasakaaaaan.



Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Wednesday, August 15, 2018

Jatuh hati dengan bisnes Projek STG, register RM47 je uols

Camane Kak Vit boleh terjebak dengan bisnes projek STG ni?
Haa, ni nak cite ni,
Sebenarnya masa memula kami jumpa, Kak Vit cuma nak try Cozuma CC Cream je.
Pastu tah camane, borak punya borak, langsung tertanya ke Adnin Tasneem pasal marketing plan bisnesSTG.
Bila leader Kak Vit explain, Kak Vit nampak tak mustahil nak achieved. Malah nampak mudah nak buat. Lagi pulak bisnesnya fully coaching dan guide dari mentor.
So, Kak Vit fikir, why not?
Sebab Kak Vit tak perlu pun nak quit bisnes sedia ada sekarang ni. In fact, Kak Vit dapat bagi lebih options pada customers Kak Vit. 😊
So rancangan asalnya tadi nak try Cozuma CC Cream tu langsung bertukar jadi ahli #projekSTG. Hehe.
Register RM47 dapat free syampu garam buluh Marine Essence. Wah. Berbaloi-baloi rasanya.
Ye adik kakak suwit semua. Cuma RM47 je register untuk buat bisnes ni. Kendian terus leader guide step-by-step apa nak buat. 😍
In Shaa Allah, lepas ni Kak Vit akan cabar diri kembangkan bisnes, melebarkan sayap untuk terus terobang ke pintu hati uols.
Harapnya korang jangan jemu sampai muntah ijo baca sharing Kak Vit tau. 


Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Tuesday, August 14, 2018

Cozuma CC Cream, asas untuk mekap yang tak berminyak, tak melekit dan menten fresh looking skin

Bila ada adik suwit tanya Kak Vit cenggini,
"Kak, saya nak cantik, taknak kulit kusam dah. Kalau boleh nak mekap yang boleh kontrol muka saya yang berminyak ni. Nak nampak flawless dan natural. Tapiiiiiii nak bajet dalam RM100+."
Wahhh. Banyak naw nak ni. Hehe. Boleh ajer. Semua bisa diuruskan.
Jadi, pada sesape ada masalah macam adik ni tapi masih nak nampak ploles, natural dengan mekap,
Kak Vit suka suggest Cozuma CC Cream ni. Cozuma CC Cream ni akan belai kulit kita manja-manja dan lemah-lembut.
Maka,
Kak Vit pun terpaksa rela jawab, "Adik amik Cozuma CC Cream ni. Sebelum apply mekap tu adik guna CC Cream ni.
CC cream ni berfungsi meratakan tona kulit. Kulit pun TAK BERMINYAK. Dan siap ada SPF 30 lagi.
Yang best tu kulit pun jadi lembut dan halus. Takde rasa gatal-gatal. Lemah-lembut je CC Cream ni menusuk masuk ke kulit kita.
Bila apply mekap terus nampak FLAWLESS! Lepas tu mekap pun TAHAN LAMA." 😍
Inilah sebab kenapa pentingnya ada Cozuma CC Cream ni. Boleh bantu memantapkan semua yang you all nak.
Kalau adik mengigau Cozuma CC Cream malam ni, cari je Kak Vit yang cantik ini.




Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Monday, August 13, 2018

Babai Monday Blues, Cozuma CC Cream dah ada, hidup ai ceriaaaa

Phewiiiit.
Sekarang ni waktu pagi adalah waktu yang paaaaaaaling dinanti-nantikan.
Lepas cuci muka dan folo skincare routine step tu, terus apply Cozuma CC Cream.
Biarkan seketika CC Cream ini membelai-belai manja kulit wajah. Makin dibiarkan lama, makin nampak cantik kejadiannya.
Rasa RINGAN, TAK MELEKIT dan TAK BERMINYAK.
Terus apply mekap. Nipis dan tipis. Cukup sekadar bedak dan lipstik penyeri wajah.
Senyum sendiri di depan cermin.
Benarlah, Cozuma CC Cream mood booster mak-mak waktu pagi. Hilang terus Monday Blues hari ni. 

Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

😍


Sunday, August 12, 2018

Mekap dah nampak fresh, natural dan tak bercapuk dengan Cozuma CC Cream

Pernah tak korang alami keadaan di mana bila pakai mekap dan berpeluh, muka jadi bercapuk.
Lepas tu lagi dibiarkan lama, lagi rasa melekit, rimas dan tak selesa.
Tak suka kan jadi gitu. Malu! Hilang terus rasa konfiden. 😣
Pastu ada pulak yang menegur, "Kenapa dengan muka kau tu?"
Eeeee. Lagiiiiiilah maluuuuu. Rasa nak sorok muka dalam pasu bunga.
Tapiii sejak Adik ni guna Cozuma CC Cream, muka rasa fresh je. Mekap pun tahan lagi lama. Boleh baca testimoninya kat bawah ni.
Dan paling penting, tetap rasa konfiden walau muka berpeluh. Lagi berpeluh lagi glowing jadinya. 😍
Sebab dalam Cozuma CC Cream ni ada aloe vera yang boleh buat cooling effect kat muka kita.
Macamni dah tak perlu risau lagi. Mekap dah tak bercapuk. Muka berpeluh pun menten ayu suwit gitew.



Lots of Love 
Kak Vit
Usahawan Online STG [ID No : 998279]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Monday, August 6, 2018

Syampu Marine Essence bantu atasi masalah rambut gugur

Haritu ada customer nama Huda ni bagitawu. Dia ada masalah rambut gugur dan suka gatal kulit kepala.


Ingatkan mak-mak lepas melahirkan anak ada masalah ni. Rupanya Huda yang masih student ni pun ada masalah cenggini. 


Tau jelah pakai tudung ni bila kulit kepala gatal tu, ya ampuuuuunn, rasa nak menggaru time tuuu jugak. 


Bayangkan kalau dalam kelas camane? Menahan kegatalan tu sampai sakit kepala! 😖


Rasa nak cabut tudung nak garu satu kepala sampai lega. 😣


Bila bukak tudung, mak aihh, banyak naw rambut melekat kat tudung. Dah macam extra corak kat tudung jadinya. 


Nak sikat rambut pun jadi malas sebab banyak rambut akan melekat kat sikat. 


Itu yang haritu Huda ni cuba syampoo garam buluh Marine Essence ni. Elok lepas sekali dua guna dah kurang rambut gugur. 


Rupanya isi kandungan utama syampoo ni ialah GARAM BULUH. Garam buluh ni ada mineral organik beralkali dan bersifat antioksidan, anti-alergy. 


Mineral organik ni boleh bantu rawat masalah kulit kepala gatal dan kuatkan akar rambut. Patutlah rambut makin kurang gugur. 


Paling seronok, nak guna syampoo ni hari-hari sebab bau dia wangiiiiiiiiii. 😍


Kak Vit yang dapat tahu feedback Huda gini, senyum 15 kilometer. Boleh tenguk testimoni kat bawah ni.




Adik kakak suwit kalau ada masalah macam Huda ni jangan nangis tepi pasu bunga. Kak Vit ada cara nak bantu selesaikan masalah awak tu. 


Lots of Love 💜

Kak Vit

Usahawan Online STG [ID No : 998279]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

FB: Rafaliah Md Yusop